• Nemzetközi szintű és minőségű salakos teniszpályáinkon várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján, legyen szó egy baráti ütgetésről vagy akár egy profi edzésről.

  • Legyen szó játék utáni beszélgetésről, vacsoráról vagy csak a mozgás közbeni szomjoltásról a büfében megtalálnak mindent ígényeik kielégítéséhez.

  • Szakértő felügyelet mellett, professzionális és szórakoztató oktatás biztosítja a fejlődést minden gyerek számára, már ovodás kórtól is.

  • A kezdő szinttől kezdve az egészen profi szintig minden szintű teniszező számára rendelkezésre áll klubunk edzői.

  • Professzionális húrozási lehetőség segíti a tökéletes játéklehetőséget.

Bemutatkozás

TajBudafok1Budafok2Budafok3

 

Budapest belvárosától, mindössze negyedórára lévő Budafoki Tenisz Centrum sok szeretettel vár minden tenisz kedvelőt. Klubunk a BMTE football klub közvetlen szomszédságában fekszik.

A klub hét pályának ad otthont családias környezetben. Nyáron napnyugta után három pályán tovább folyhat a játék a kíváló világításnak köszönhetően. A téli szezonban a három süllyesztett salakpálya kerül lefedésre. Korszerű fűtéstechnika gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről a legnagyobb mínuszok idején is.

Magyarországon egyedülállóan korszerű LED világítás biztosítja a megfelelő fényviszonyokat a sátorban. Amatőrök, gyerekek és profik is igénybe vehetik edzőink segítségét akár egész évben. Csoportos oktatás mellett magánórák is elérhetők vendégeink számára. A sportolni érkezőket hangulatos büfé várja, mely a meccsnézésekre is kíválóan alkalmas a két kivetítőnek köszönhetően. A büfében található shopban minden a teniszhez szükséges felszerelés kapható. Klubunk húrozást is biztosít vendégeinknek.

A mozgás utáni lazításról a szauna gondoskodik, hogy teljes legyen a kikapcsolódás. Szerettel várunk minden kedves vendégünket.