• Nemzetközi szintű és minőségű salakos teniszpályáinkon várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján, legyen szó egy baráti ütgetésről vagy akár egy profi edzésről.

  • Klubunkban egész évben megrendezésre kerülnek profi felnőtt, korosztályos illetve amatőr versenyek egyaránt.

  • A klubunkban található két professzionális, ASB fallabda pálya lehetőséget biztosít mindazok számára, akik rendszeresen űzik vagy csak kipróbálnák a fallabdat.

  • Szakértő felügyelet mellett, professzionális és szórakoztató oktatás biztosítja a fejlődést minden gyerek számára, már ovodás kórtól is.

  • Legyen szó játék utáni beszélgetésről, vacsoráról vagy csak a mozgás közbeni szomjoltásról a büfében megtalálnak mindent ígényeik kielégítéséhez.

  • Itt megvásárolható minden a teniszhez szükséges felszerelés és kiegészítő helyben és egyszerűen.

  • Nemzetközi szintű és minőségű salakos teniszpályáinkon várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján, legyen szó egy baráti ütgetésről vagy akár egy profi edzésről.

  • Játék után a pihenést és regenerál ódást segíti a szauna.

Bemutatkozás

Székesfehérvár belvárosához közel kertvárosi környezetben várja a Bregyó TE a sportolni vágyókat.

Egyesületünk komoly szerepet vállal a város amatőr teniszéletének megteremtésében illetve a tenisz sportág népszerűsítésében is. Nyáron hét darab professzionális salak pálya és négy darab kemény pálya áll rendelkezésre minden tenisz kedvelő számára, melyek közül télen négy pálya kerül lefedésre.

A korszerű világításnak és fűtés technikának köszönhetően a tél sem szabhat gátat a teniszre vágyók elött. Az egyesület lehetőséget biztosít a fiatalok számára is, hogy elsajátítsák a tenisz alapjait edzők felügyelete mellet akár egyéni akár csoportos órákon. A profi ambíciókkal rendelkező tehetségek is megtalálhatják az ígényeiknek megfelelő edzőt illetve felkészülést, mely elengedhetetlen a késöbbi karierjük szemponjából. A vezetőség az amatőr teniszélet felpezsdítése érdekében létrehozta a GLASS UNION OPENT, mely immáron kilencedik éve zajlik.

A kupa lehetőséget biztosít minden olyan amatőr, illetve fél-profi teniszező számára aki ellenerzőtt és levezényelt meccsek keretein bellül kipróbálná magát a versenyzésben is. A Bregyó TE mindezek mellett egy férfi másodosztályú, illetve egy férfi harmadosztályú csapatot is indít a Magyar Tenisz Szövetség által rendezett csapatbajnokságokban. Ha valaki esetleg a tenisz mellett más hasonló sportot is kipróbálna, akkor a klubunk a legmegfelelőbb hely a számára, hisz a klubon belül található két, professzinoális ASB fallabda pálya is.

A sporthoz szükséges kellékek megvásárolhatók a klub boltjában is, ha esetleg hiányozna valami a szórakozáshoz. A játék utáni kikapcsolódásról a hangulatos büfé gondoskodik. Ha esetleg valaki ennél több pihenésre vágyna a sportolás után, akkor igénybe veheti a kíváló minöségű szaunát vagy a helyben megtalálható profi masszőrt is. Klubunk szeretettel vár minden tenisz kedvelőt és sportolni vágyót.