• Nemzetközi szintű és minőségű salakos teniszpályáinkon várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján, legyen szó egy baráti ütgetésről vagy akár egy profi edzésről.

  • Legyen szó játék utáni beszélgetésről, vacsoráról vagy csak a mozgás közbeni szomjoltásról a büfében megtalálnak mindent ígényeik kielégítéséhez.

  • Klubunkban egész évben megrendezésre kerülnek profi felnőtt, korosztályos illetve amatőr versenyek egyaránt.

  • Szakértő felügyelet mellett, professzionális és szórakoztató oktatás biztosítja a fejlődést minden gyerek számára, már ovodás kórtól is

  • Itt megvásárolható minden a teniszhez szükséges felszerelés és kiegészítő helyben és egyszerűen.

  • Professzionális húrozási lehetőség segíti a tökéletes játéklehetőséget.

  • Nemzetközi szintű és minőségű salakos teniszpályáinkon várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján, legyen szó egy baráti ütgetésről vagy akár egy profi edzésről.

Bemutatkozás

Egyesületünk, a Siófoki SPARTACUS SE eltökélt célja, hogy szolgáltatásait kiemelkedő minőségben biztosítsa minden sportolónak, érdeklődőnek, már egészen fiatal kortól.

Lehetőséget biztosítunk az amatőr teniszezők szabadidős szórakozásához és a profi ambíciókkal rendelkező junior, illetve felnőtt teniszezők számára egyaránt. Klubunk nyaranta négy kiváló minőségű salakpályával, exkluzív, hangulatos környezetben várja a teniszezni vágyókat.

A jó hangulatot a játék előtt és után a büfé biztosítja, ahonnan egy üdítő vagy sör elfogyasztása közben figyelemmel kísérhetjük a pályákon zajló játékokat. A téli szezonban egy korszerű sátorral mind a négy pálya lefedésre kerül, ezáltal a téli hónapokban is biztosított a sportolás és szórakozás. A sátorban a sportoláshoz megfelelő hőmérsékletről egy új, magas hatásfokú kazán gondoskodik, még a leghűvösebb napokon is.

A sötétebb hónapok idején a korszerű világításnak köszönhetően, a játékidő kissé kitolódik, így vendégeink még tovább hódolhatnak a szenvedélyüknek. A pálya megvilágítása televíziós közvetítést is lehetővé tesz. A korszerű világítástechnika mellett, az évente két alkalommal történő pályafelújítás biztosítja a játékosok számára a profi körülményeket. Az egyesület számára fontos az utánpótlás nevelése, illetve a profi ambíciókkal rendelkező fiatalok segítése.

Mindenki számára, aki szívesen megismerkedne a tenisszel, mint számára új sportággal, kitűnő lehetőség az egyesület edzői által biztosított csoportos, illetve magánórák. Természetesen az edzők segítségére, a már komoly tudással rendelkezők is számíthatnak, hiszen edzőink a profik képzéséhez is rendelkeznek a szükséges kompetenciákkal és tapasztalattal.

A tenisz sportágat komolyabban űzők számára remek fejlődési, illetve szórakozási lehetőséget nyújt a csapatbajnokság, melyben a Siófoki SPARTACUS Sportegyesületet különböző osztályokban két csapat is képviseli: Az egyik az OB III-as, a másik egy, a legfelső osztályban szereplő profi Szuper Ligás csapat.

A profikon kívül az amatőr teniszezők is ugyanolyan figyelemben részesülnek. Amatőr házi, illetve országos versenyek és amatőr bajnokság várja a játékosokat aktív szereplőként. A sportolás után pihenni vágyókat hangulatos klubház várja, ahol nyáron, a teraszon fogyaszthatnak hűsítőket, télen pedig a kandalló mellett forró italokat.

A feltöltődni vágyókat szauna és masszázs várja. Szeretettel várjuk, minden sportolni, kikapcsolódni vágyó, tenisz szerető vendégünket!